Cazul celor două românce ucise în Italia: român de 24 de ani arestat. Detaliile șocante ale dublei crime

Un cetățean român de 24 de ani, Omar Edgar Nedelkov, a fost arestat pentru dubla crimă și profanare de cadavre în cazul celor două românce ucise în noaptea de joi spre vineri (5 ianuarie) la Naro. Arestatul era cunoscut carabinierilor si Parchetului din Agrigento: fusese cercetat recent pentru furt de la o firma agricola unde lucra. De asemenea, el a fost acuzat că ar fi declanșat un incendiu într-una dintre serele companiei, folosind motorină, scrie il Giornale di Sicilia.

Reconstituirea tragediei dezvăluie că Omar Edgar Nedelkov și un alt compatriot au luat cina la locuința Deliei Zarnescu, o femeie în vârstă de 58 de ani. În timpul cinei, tânărul de 24 de ani, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a agresat-o sexual pe femeie. Delia Zarnescu a reacționat ferm și i-a alungat pe cei doi bărbați din casa ei.

Ulterior, cei trei români au discutat despre o altă conațională a lor, Maria Rus, în vârstă de 54 de ani, care nu era prezentă la cină. S-a menționat că Maria era singură și despărțită de soțul ei. La plecare, tânărul de 24 de ani s-a îndreptat spre locuința Mariei Rus, iar celălalt bărbat de 50 de ani a mers la casa sa.

Tânărul a fost primit de Maria Rus în casa ei, iar circumstanțele exacte ale întâlnirii lor urmează să fie stabilite în urma autopsiei. Potrivit Parchetului, tânărul român de 24 de ani este acuzat că a agresat și ucis-o pe Maria Rus, iar apoi i-a dat foc folosind un fotoliu din holul de la intrare. După aceasta, tânărul s-ar întors la locuința Deliei Zarnescu și ar fi comis un alt act violent, omorând-o într-un mod brutal prin zdrobirea capului.

Astăzi, la spitalul San Giovanni di Dio din Agrigento, se va efectua autopsia asupra cadavrului Deliei Zarnescu, în vârstă de 58 de ani, și a Mariei Rus, în vârstă de 54 de ani, care a fost ucisă și arsă în casa sa. Această investigație este coordonată de procurorul Elettra Consoli și adjunctul Salvatore Vella de la Parchetul Agrigento.

Criminaliștii de la RIS Messina vor efectua cercetări în locuințele celor două victime, care sunt situate la aproximativ 150 de metri distanță. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a aduce mai multă claritate asupra acestor evenimente tragice. Tânărul român de 24 de ani a fost transferat la închisoarea Pasquale Di Lorenzo din Agrigento după ce a fost reținut la carabinieri din Naro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri