Șofer român găsit spânzurat în Italia. Și-ar fi luat viața

În dimineața zilei de luni, 8 ianuarie, a avut loc o descoperire șocantă în orașul Chiavari, aflat în apropierea Genovei, Italia. Cadavrul unui șofer profesionist român a fost găsit într-o situație tragică în zona verde de pe viale Kasman.

Această tragedie a fost adusă la atenție de către un trecător care a remarcat o siluetă neobișnuită și a sunat imediat la numărul de urgență 112. Echipajele de poliție și ambulanță au ajuns rapid la locul incidentului, conform informațiilor publicate de Genova24.

Victima a fost identificată ca fiind un șofer de camion român, care locuia în Chiavari. Corpul său a fost descoperit spânzurat de un copac într-una dintre zonele deschise publicului pentru agricultură, de-a lungul malului râului Entella.

Personalul medical prezent la fața locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului, neputându-se face nimic pentru a-l salva.

La locul incidentului a ajuns și poliția locală din Chiavari, care a început ancheta pentru a înțelege circumstanțele exacte ale tragediei. Inițial, cercetările nu au indicat semne de violență asupra trupului românului decedat, iar principalul scenariu investigat este cel al sinuciderii voluntare.

Cu toate acestea, ancheta continuă pentru a se stabili cu certitudine ce s-a întâmplat și pentru a aduce mai multă claritate asupra acestui eveniment tragic.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri