Îngrijitoare româncă de 65 de ani accidentată grav în Italia

Un accident deosebit  grav a avut loc aseară, 4 februarie, 2017, în jurul orei 19.00, într-o zonă centrală a localității Santi Cosma e Damiano din regiunea Latina, accident care a implicat o româncă în vârstă de 65 de ani care lucrează ca îngrijitoare. Românca a fost lovită de un autovehicul Fiat Panda.

Accidentul a avut loc în pe strada Francesco Baracca, în apropierea magazinului Mobili Circio, unde mașina Fiat Panda, din motive care nu au fost prezentate încă de anchetatori, a lovit-o în plin pe femeie, provocându-i diferite răni și contuzii. Românca, care lucrează ca îngrijitoare în localitatea respectivă, a fost transportată de urgență la spitalul „Dono Svizzero” din Formia iar starea sa de sănătate este din păcate foarte gravă în acest moment, au declarat medicii.

La fața locului au intervenit polițiștii din localitate dar și carabinierii de la unitatea din Santi Cosma e Damiano care au pornit o anchetă pentru a clarifica modul în care a avut loc accidentului și a stabili vinovatul.

Vezi mai jos unul din articolele apărute în presa italiană cu privire la acest caz:

Un alt caz grav petrecut în Italia în ultima perioadă a implicat doi tineri români din #Italia, de 21 și 23 de ani, care și-au văzut moartea cu ochii după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Totul s-a petrecut în Irgoli, o micuță localitate din provincia Nuoro, regiunea Sardinia. Cei doi tineri români lucrau pe țărmul mării și închiriaseră un mic apartament în centrul localității. Cum nopțile din ultima vreme au fost ceva mai reci, cei doi au aprins focul în șemineul din camera de zi și l-au lăsat peste noapte, pentru a încălzi locuința, în timp ce s-au retras în dormitor.

A doua zi dimineața, în jurul orei 7,40 când tânărul s-a trezit, a simțit un miros greu și a înțeles ce se întâmplase. A deschis imediat geamurile și toate ușile casei pentru a aerisi, după care s-a întors în dormitor să vadă în ce stare era iubita lui. Aceasta era aproape inconștientă, nu se putea ține pe picioare și respira foarte greu. A luat-o în brațe și a scos-o imediat la aer, dar când și-a dat seama cât de gravă era starea ei, a pus-o în mașină și a gonit către spitalul San Francesco din Nuoro. Vezi toată pățania lor aici. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri