Îngrijitoare româncă din Italia, condamnată la închisoare pentru că și-a bătut fiicele

O femeie româncă în vârstă de 41 de ani, rezidentă în Italia și angajată ca badantă, a fost condamnată la o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare pentru acte de violență împotriva propriilor fiice. Potrivit informațiilor publicate în ziarul Il Gazzettino, joi 18 ianuarie 2023,  această femeie, identificată doar prin inițialele E.C., este acuzată de repetate agresiuni asupra celor două fiice ale sale, care aveau la momentul respectiv 16 și 14 ani, în perioada cuprinsă între 2017 și 2022.

Aceste acte de violență includeau insulte, loviri cu coada de mătură, distrugerea computerelor și telefoanelor mobile ale fetelor, precum și aruncarea obiectelor, cum ar fi pahare și farfurii, spre ele. Într-un incident deosebit de grav, mama româncă a scuipat mâncarea mestecată în fața fiicei celei mai mari.

Situația a escaladat până în luna iulie a anului 2022, când fiica cea mai mare a sunat la numărul de urgență 112. La sosirea carabinierilor la locuința familiei, aceștia au găsit casa în dezordine, cu farfurii și pahare sparte. Femeia, evident furioasă din cauza intervenției autorităților, s-a opus arestării, ceea ce a dus la o acuzație suplimentară de ultraj.

În timpul investigației, procurorul Sergio Dini a dispus realizarea unei evaluări psihiatrice asupra inculpatei. Rezultatele acestei evaluări au arătat că femeia era conștientă de acțiunile sale și era responsabilă în fața legii.

În prezent, cele două surori, care acum au devenit majore, trăiesc independent, eliberate de coșmarul abuzurilor materne. Tatăl lor, care nu a fost niciodată prezent în Italia, locuind permanent în România, nu a fost implicat în aceste evenimente. Această sentință marchează încheierea unei perioade lungi de suferință și abuz pentru cele două tinere.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri