Ion Cristoiu: Mama polițistului Gigină să tacă

După votul senatorilor care l-au scăpat pe Gabriel Oprea de cercetarea penală în cazul morții polițistului Gigină, mama polițistului a făcut câteva declarații care au emoționat opinia publică din România. În acest context, jurnalistul Ion Cristoiu, invitat la B1 TV, marţi, 20 septembrie, este de părere că mama poliţistului Bogdan Gigină ar trebui să tacă şi că este „prea revoltată“, atrăgând atenția că femeia este manipulată politic.

Din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă. Trebuie să tacă. În asemenea cazuri taci. Deja e prea activă pe scrieri în presă. Sun om bătrân, cunosc. Este prea revoltată. Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Iisus Hristos, dacă este manipulare nu e corect. Durerea față de moartea fiului nu justifică politica pe Facebook ”, a declarat Cristoiu.

Vezi ce a scris  mama polițistului Gigină pe facebook: 

Nu am vrut pana acum sa vorbesc despre trairile noastre;acum vreau ca toti cei care ne-ati “condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o. Sunt lucruri greu de spus si greu de imaginat pentru voi care sunteti parinti. In seara zilei de 20 octombrie 2015 in urma telefonului primit la ora 19,02.

Am alergat catre spitalul universitar. Cel care ne-a anuntat de accident repeta “nu pot sa cred ca s-a intamplat asta, “nu pot sa cred…”. Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat catre spital….eu m-am blocat, nu reuseam sa ma imbrac….eram …paralizata…. I-am spus sa alerge sotului meu …”am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ….du-te langa baiat“.

Am iesit in strada cautand un taxi …..greu de gasit …afara ploua torential. Am pornit catre zona Unirii spunand rugaciuni pentru viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat, nu-mi pasa…. decat de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine.In momentul in care a, intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.Cel de la intrare a intrebat “Sunteti mama politistului accidentat?”. Mi-a aratat usa unde copilul meu era resuscitat.

Am intrat si acolo am gasit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gatul retezat. Cu chipul plin de sange, pardoseala era plina de sange; m-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l. Inca avea sosetele ude un picioare.

M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii…medicul de garda plangea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic. M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu, implorand si privind oamenii care, desi stiau ca nu se mai poate face nimic pentru el, nu voiau sa renunte. Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se innodau sub barba.”

Bogdan Gigină a murit în octombrie 2015, în timp ce făcea parte din echipajul care însoţea maşina lui Gabriel Oprea, acuzat de DNA de ucidere din culpă, dar scăpat de anchetare în urma votului Senatului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri