La muncă nu în stradă:Mesaj dur pentru românii care vor protesta împotriva parlamentarilor care l-au scăpat pe Oprea

În timp ce sute de mii de români se declară revoltați de modul în care senatorii l-au făcut scăpat pe Gabriel Oprea de urmărire penală, în mediul online  există și voci critice la adresa acestora, voci care susțin că se vrea manipularea românilor pentru a ieși în stradă. 

Un domn pe numele lui Viorel Nițipir a postat un comentariu de-a dreptul incendiar la un articol pamflet publicat de Blasting News România, comentariu în care îi trimite pe protestatari la muncă și le cere să nu iasă în stradă. 

“La munca, nu în stradă. Dacă în locul lui Oprea era un Ambasador sau Doamna Merkel sau Obama tot așa reacționați? Opera poate fi acuzat de abuz în serviciu, nu de omor din culpa. Iar aceasta infracțiune nu e de competenta DNA, care a devenit o Poliție Politică, care face mereu o preselecție înainte de toate Alegerile. Fiți calmi și nu vă hazardati. Mai studiați dreptul și logica. Și apoi Cum adică dați bani ca să ieșim în strada? !”  a comentat acesta pe marginea protestelor care se anunță mâine. Vezi aici comentariul lui Viorel Nițipir

Ceea ce nu pare a înțelege acest domn, ca mulți alții care postează astfel de comentarii este că românii care protestează nu vor decât ca justiția să fie lăsată să-și urmeze cursul ei firesc, fără ca parlamentarii să decidă cine poate și cine nu poate fi cercetat.

Între timp peste 4000 de români și-au anunțat deja prezența la protestul de mâine care va avea loc  joi 22 septembrie, între orele 18-21.00 în fața Senatului României, pe calea 13 Septembrie numărul 1-3.

Vezi aici pagina evenimentului:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri