Italia. O îngrijitoare româncă a răpit un bătrân înstărit ca să-l oblige să se însoare cu ea

Dispariţia unui bătrân în Italia, în luna februarie a acestui an a pus pe jar atât rudele cât şi presa din peninsulă după ce s-a aflat ce s-a întâmplat. Rudele bătrânului de 94 de ani au alertat carabinierii după ce casa în care acesta locuia şi o anexă au fost mistuite de flăcări. După o zi de căutări, îngrijitoarea fugară a fost găsită într-o maşină parcată în localitatea La Spezia împreună cu bătrânul pe care îl răpise.

Potrivit  cittadellaspezia o femeie în vârstă de 47 de ani, de oricine română, a şocat comunitatea din oraşul italian La Spezia.  Românca îngrijea un bătrân de 94 de ani, iar luni dimineaţă familia acestuia a alertat autorităţile pentru că era de negăsit, în timp ce casa acestuia şi o anexă fuseseră cuprinse de flăcări. 

Cei doi au fost găsiţi de carabinieri o zi mai târziu într-o maşină parcată în localitatea amintită.

Îl îngrijea de peste 20 de ani

Un trecător a alertat poliţiştii după ce sesizat o femeie care dormea pe scaunul şoferului. La faţa locului au fost trimise mai multe patrule de ordine publică, iar femeia şi bătrânul au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din localitate pentru investigaţii. 

După ce i-au audiat pe cei doi, carabinierii au stabilit că îngrijitoarea română, care se ocupă de bătrânul Italian de peste 20 de ani, l-a convins luni dimineaţă să plece cu ea sub pretextul că îl duce la o programare la medic, care nu a mai avut loc, scrie publicaţia cittadellaspezia.

Suspectată că voia să pună mâna pe banii bătrânului

Femeia a luat cu ea documentele sale şi pe cele ale bătrânului, iar anchetatorii suspectează că românca intenţiona să se folosească de starea de vulnerabilitate a italianului de 94 de ani pentru a se căsători formal cu el şi a putea beneficia astfel de averea acestuia. 

Românca a fost arestată şi transferată la închisoarea pentru femei din Pontedecimo, unde va rămâne până la proces, unde va fi judecată pentru răpire în formă agravată. Rudele bătrânului nu şi-au ascuns dezamăgirea faţă de faptul că femeia le-a înşelat încrederea, după ce timp de 20 de ani se ocupase de îngrijirea bătrânului de 94 de ani.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri