Home » Români de pretutindeni » Italia: Româncă de 27 de ani, mamă a doi copii, s-a prăbușit și a murit în propria grădină

Italia: Româncă de 27 de ani, mamă a doi copii, s-a prăbușit și a murit în propria grădină

Încă o tragedie zguduie comunitatea română din Italia. O tânără mamă de numai  27 de ani a murit răpusă de un atac de cord. Femeia a lăsat în urma sa un soț îndurerat și două fetițe mici, de 8 și 5 ani.

Maria Alexandra Câmpulungeanu, în vârstă de numai 27 de ani, era originară din Pașcani, județul Iași dar trăia în Sant’Antonio di Veggiano, din provincia Padova, în nordul Italiei. Drama a avut loc marți, când femeia s-a prăbușit pe terenul din grădina sa, după ce a salutat fetițele care tocmai ieșiseră împreună cu bunica lor. Maria Alexandra a fost imediat dusă la spital, dar a murit miercuri după-amiază. Vineri a avut loc o autopsie la institutul de medicină criminalistică, decesul a survenit în urma unui atac de cord.

Funeraliile Mariei Alexandra Câmpulungeanu vor avea loc la începutul săptămânii viitoare în Biserica Ortodoxă din Mestrino.

Pe pagina Facebook a Mariei, soțul ei, Andrei Câmpulungeanu, a scris:

„Cu durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice iubitei mele soții Maria Alexandra, 27 ani! Ai fost o soție și mama devotată! Rog pe Dumnezeu să mă întărească să merg mai departe și să cresc fiicele mele de 5 și respectiv 8 ani Ana Maria și Bianca.
Fac apel la ajutorul dumneavoastră pentru a o putea înmormânta, să mă ajutați cu bani în nr. de cont:

IT16 U030 6960 5591 0000 0000 675  
Pe numele mamei, Roman Xenia. Vă mulțumesc!
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!!!!”

Vezi și asta

Gest incredibil al unui român în Italia. A jefuit un bar dar s-a întors să plătească nota de plată

Un român s-a întors să achite nota de plată în barul pe care tocmai îl …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *