Home » Români de pretutindeni » Italia: Româncă de 50 de ani agresată de trei bărbați de culoare

Italia: Româncă de 50 de ani agresată de trei bărbați de culoare

O femeie româncă în vârstă de 50 de ani a fost agresată în Italia de trei cetățeni străini care i-au smuls telefonul din mână și au încercat să fugă. Incidentul a avut loc duminică, 10 noiembrie 2019, în fața clădirii care aparține administrației provinciale din Frosinone, regiunea Lazio, transmite publicația Frosinone Today.

Conaționala noastră se afla în stația de autobuz de pe viale Marconi, în fața clădirii administrației provinciale, când a fost abordată de trei bărbați de culoare, de origine africană. După câteva fraze aruncate în batjocură de bărbați la adresa femeii românce, aceasta a intuit că intenția lor este să-i facă rău, așadar a scos telefonul și a început să-i filmeze.

Cei trei indivizi însă i-au smuls telefonul din mâini și au agresat-o pe româncă, mai relatează Frosinone Today, iar aceasta a început să strige imediat după ajutor din răsputeri. Un trecător a alertat atunci carabinierii care au intervenit la fața locului și i-au prins pe infractori în foarte scurt timp.

Bărbații africani au încercat să-și facă pierdută urma, dar au fost blocați de militari și denunțați pentru furt. Femeia româncă a fost invitată la cazarma carabinierilor pentru depune plângere împotriva agresorilor.

Vezi și asta

Român de36 de ani condamnat la închisoare pe viață în Italia, a ucis un bărbat și i-a violat iubita

Un român în vârstă de 36 de ani, Ionuț Alexa, a fost condamnat ieri, 6 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *