La 23 de ani a plecat să muncească în străinătate pentru a se putea căsători. Iubirea pentru aleasa inimii l-a ucis

O poveste teribilă de viață a unui tânăr român de numai 23 de ani care a ales să-și pună capăt zilelor din dragoste a fost prezentată ieri de ziarul Adevărul. Cristian S un tânăr din Hunedoara și-a cerut iubita de soție într-un mod extrem de romantic.

La doar câteva zile după anul nou a invitat-o pe aceasta  la Castelul Corvinilor, s-a așezat în genuchi în faţa ei şi a cerut-o de soţie. Înainte de a face acest gest superb, prietenii săi au oprit maşinile în dreptul celor doi tineri, iar pe portiere au lăsat să se vadă, mesajul „Vrei să fii soţia mea?”. În aplauzele apropiaţilor, tânăra a acceptat căsătoria care urma să aibă loc în vara lui 2017.

Până atunci, cei doi tineri proaspăt logodiți au decis să stea departe unul de altul o perioadă, pentru a putea strânge bani și a își cumpăra un apartament în care ar fi urmat să locuiască după nuntă.

Cristian a plecat la muncă în Germania unde și-a găsit de muncă la un abator dar din păcate idila cu logodnica lui a început să se strice tocmai din cauza depărtării. Au început să se certe tot mai des iar până la urmă, tânăra care plecase și ea să muncească în Austria, i-a transmis că se desparte de el și renunță la viața promisă în doi.

Cristian a căzut într-o depresie”, au povestit prietenii săi pentru ziarul Adevărul. Vineri dimineaţă, înainte cu două ore de a încheia programul de lucru, pe timp de noapte, la abator, s-a învoit să plece spre locuinţa sa, motivând că îl doare capul. Colegul său de apartament, şi el din Hunedoara, a fost cel care l-a găsit spânzurat de pragul uşii, au relatat prietenii săi.

Paginile de socializare ale apropiaților tânărului s-au umplut apoi de mesaje de condoleanțe pentru tragica dispariție a acestuia: 

. „Nu îmi vine să cred ca tu fratele meu ai cedat. Mi-ai jurat de atâtea ori că vei fi tare. Mereu ştiai să mă faci fericită când eram suparată. De ce nu ai făcut acelaşi lucru pentru inima ta? De ce nu ai avut răbdarea asta pentru viaţa ta. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace”.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Cristi. Doar tu ştii ce a fost în sufletul tău, dar ai lăsat durere în suflet, mare durere”.

Între timp prietenii acestuia s-au mobilizat și strâng bani pentru ca trupul acestuia să poată fi adus în țară și înmormântat în pământul natal.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri