Lider PSD din teritoriu: Vom răspunde “dinte pentru dinte”

Șeful Partidului Social Democrat – filiala Vaslui este unul din cei mai vehemenți contestatari ai protestelor din ultimele zile și în special al continuării acestora după retragerea OUG de către Guvern. Dumitru Buzatu căci despre el este vorba a anunțat că va răspunde cu metoda “dinte pentru dinte” și va organiza în Vaslui manifestații de susținere pentru Guvernul Grindeanu.

Citat de adevarul.ro,  Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, a declarat că va declanşa începând de astăzi o serie de manifestaţii pentru susţinerea Guvernului Sorin Grindeanu.  Conducerea PSD Vaslui anunţă că va organiza, luni,6 februarie, o debatere publică, la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” din municipiul reşedinţă de judeţ, care va avea drept temă ”respectării legislaţiei statului de drept şi a rezultatului alegerilor”

Liderul PSD Vaslui  anunţă că la acţiune sunt aşteptaţi, pe lângă membrii de partid, şi reprezentanţi ai societăţii civile şi persoanalităţi locale.  Miercuri, 8 februarie, PSD Vaslui va organiza o manifestaţie în Piaţa Civică a municipiului reşedinţă pentru a vedea dacă ”oamenii îşi menţin aprobarea pentru programul PSD şi aliaţii care au constituit majoritatea parlamentară”. ”Vasluienii au votat masiv pentru un anumit program, iar noi dorim ca acesta să fie pus în aplicare. Nu dorim să ne confruntăm cu nimeni, ci doar să fie respectat votul alegătorilor de la scrutinul din 11 decembrie.

 Fără să selectăm pe cei care au votat PSD sau ALDE, dorim să ştim dacă oamenii îşi menţin aprobarea pentru programul PSD şi al aliaţilor care au constituit majoritatea parlamentară. Aş vrea ca vasluienii să-şi exprime suportul pentru programul politic al guvernului sau pentru manifestările care depăşesc acest cadru legal. Nu suntem dispuşi să acceptăm manipularea. Vom răspunde cu «dinte pentru dinte»”, a declarat preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri