Poza zilei: Cea mai frumoasă poză de la protestul românilor din Londra

Unul din miile de români care au ieșit să protesteze în Diaspora împotriva Guvernului Grindeanu a oferit astăzi poza zilei la Londra. Acesta s-a pozat de doi agenți ai poliției metropolitane din Londra în timpul protestelor din această seară și a postat următorul mesaj:

“Când membrii Metropolitan Police spun că e unul dintre cele mai frumoase proteste la care au participat simți că nimic nu e în zadar!”
Poza a fost însoțită de următoarele hastaguri: #NuScăpați #Rezist #AbrogațiȘiPlecați #NeamSăturat #WhenTheyGoLowWeGoHigh

Vezi mai jos poza:

În același timp în această seară în București au fost prezenți, conform adevarul.ro aproximativ 300.000 de români care au scandat împotriva guvernului Grindeanu și i-au cerut demisia.

Noi recorduri de prezenţă în stradă au fost  înregistrate în oraşele din ţară în a şasea zi de proteste: Cluj – 50.000 de oameni, Timişoara şi Sibiu – 40.000, Iaşi – 30.000, Braşov şi Craiova -10.000, Constanţa – 7.000, Baia Mare – 6.000. 

Peste jumătate de milion de oameni au ieşit în stradă în în total, toată ţara, iar în Bucureşti aproximativ 300.000 de persoane au cerut demisia Guvernului, scandând „Nu ne păcăliţi, rămânem uniţi“.
Vezi mai jos imagini din Piața Victoriei:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri