Liderul laburist Owen Smith îndeamnă la boicot împotriva BREXITULUI propus de Theresa May

Liderul laburist Owen Smith, cel care a contestat anul trecut alegerea lui Jeremy Corbyn la conducerea acestui partid, a publicat un editorial extrem de dur în publicația  în The Guardian, în care susține că nu crede în „modelul economic alternativ” propus de Theresa May.

Vezi mai jos câteva extrase din editorialul lui Owen publicat de The Guardian.

„Cu toții am auzit amenințarea de săptămâna trecută a premierului May care a anunțat că urmează „un model economic alternativ”, în cazul în care Brexitul va lua o turnură proastă. Noi toți știm ce înseamnă asta: nivel scăzut de impozitare, salarii mici, securitate economică scăzută, așa cum visează de generații politicienii dreptei dure.

În cazul în care există chiar și o posibilitate îndepărtată, laburiștii trebuie să prevină așa ceva, în interesul oamenilor pe care îi reprezintă. Iar mijlocul cel mai democratic pentru a realiza acest lucru și pentru a recăpăta încrederea oamenilor, a tuturor – inclusiv a celor de 16 și 17 ani cărora li s-a refuzat părerea cu privire la viitorul lor – este organizarea unui al doilea referendum, odată ce vom cunoaște realitatea Brexit-ului.

În cazul în care se va refuza adoptarea unor amendamente care ar insera, astfel, un dispozitiv de autoprotecție, atunci va fi evident pentru toată lumea ce se urmărește prin imprudența unui Brexit de orice fel și ce preț vom plăti, din motive politice, de partid, în detrimentul poporului britanic.

În aceste condiții, cred că nu vom avea altă alegere de făcut decât să votăm împotriva guvernului și, la nevoie, împotriva direcții trasată de Partidul Laburist.”

Vezi mai jos editorialul complet:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri