Cât a ajuns să coste un pachet de țigări Carpați în 2017

Dacă ne raportăm la fumătorii din perioada comunistă atunci țigările Carpați sunt un etalon al acestei perioade. În prezent țigările fără filtru sunt o adevărată raritate în România, iar dacă acestea sunt şi dintr-o marcă care nu se mai regăseşte pe piaţă, cu atît mai bine pentru cei care le dețin. Pentru colecţionarii care vor să-l aibă în portofoliu , un pachet de ”Carpaţi”, marcă dispărută  după celebra  ”Epocă de Aur” a ajuns la o valoare deloc neglijabilă.

Cu cât se vinde un pachet de Carpați în mediul online 

Dacă pe vremuri la aşa numitele ”Tutungerii” un pachet de ţigări ”Carpaţi”, fără filtru, costa 3,25 lei, în timp ce ţigările de import ajungeau la 12 lei, iată că acum ”Carpaţii” valorează de cel puţin 20 de ori mai mult ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Există un motiv pentru asta, pentru că ţigările ”Carpaţi” au devenit de colecţie, şi nu se mai fabrică de aproape 15 ani. În acest condiţii, nostalgicii îl pot achiziţiona la un preţ de…75 de lei, de pe un site de anunţuri.

Un bărbat din Motru a postat o imagine cu un pachet de ţigari Carpaţi, pe care cerea 75 de lei, o suma fabuloasa, in comparatie cu alte branduri de pe piata. Imaginea cu pachetul de tigari scos la vânzare a făcut senzaţie in mediul virtual.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri