Campanie de reduceri între 25 și 27 ianuarie pe cel mai mare magazin online din România- Voucher Days

Așa cum deja ne-a obișnuit, cel mai mare magazin online din România, elefant.ro lansează o campanie de reduceri la început de an, care este denumită  Voucher Days și va avea loc în perioada 25-27 ianuarie 2017.

Cum se va desfășura campania de reduceri Voucher Days derulată de Elefant

Activată miercuri 25 ianuarie la ora 00.00 campania va oferi nu mai puți de trei coduri de reducere după cum urmează:

  • Va fi oferit codul BOOKS50 prin care cumpărătorii vor avea 50% reducere la cărți
  • Prin codul TOYS25 românii vor avea reducere de 25% la jucăriile vândute de Elefant
  • Ultimul cod de reducere este WOW50 prin care se va obține o extrareducere de 50 de lei pentru comenzi de minim 249 de lei.

Evenimentul promovat de cel mai mare magazin online din România este activ timp de 3 zile, până vineri 27 ianuarie la miezul nopții. Pentru a beneficia de aceste reduceri intră pe siteul elefant.ro aici.

Elefant.ro este un proiect al companiei elefant online S.A. lansat în 17 iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

Elefant.ro comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri