Urmează un nou protest în București pe 29 ianuarie. Organizatorii au făcut chemarea în Piața Universității

Comunitatea online Corupţia ucide a anunțat un nou protest care va avea loc în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului. Organizatorii consideră că instituţia nu îşi face datoria în contextul manipulărilor de pe unele posturi TV.

Unde va avea loc noul protest din București din data de 29 ianuarie

Protestele de stradă generate de tentativele coaliţiei de guvernare de a promova graţierea unor pedepse şi modificarea Codurilor penale prin ordonanţe de urgenţă nu sunt corect reflectate de unele canale media, iar CNA nu se implică, cred organizatorii acestui nou protest de stradă.

“Aseară am avut parte de un protest frumos şi civilizat, unde peste 28.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Tot ieri am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. Duminică ne strângem la Universitate începând cu ora 17:00. Pornim în marş la ora 18:00″, se precizează în mesajul de pe pagina celor de la Corupția Ucide.

Rămâne de văzut dacă și la acest miting vor participa un număr mare de bucureșteni, număr care să atragă atenția presei și a opiniei publice. Între timp polemica referitoare la Ordonanțele de Urgență referitoare la amnistie și grațiere continuă în spațiul public din România, cele două tabere, conduse pe de o parte de Liviu Dragnea și de pe cealaltă parte de Klaus Iohannis părând mai încrâncenate ca niciodată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri