Liliana, badanta din Italia arestată pentru moartea bătrânului: „Da, eu l-am ucis”

Liliana Barone (45 de ani), îngrijitoarea lui Carlo Giovanni Gatti (89 de ani), a fost arestată în legătură cu moartea bărbatului, care a avut loc în circumstanțe tragice în casa sa din Ruino, comuna Colli Verdi din provincia Pavia. În urma sosirii echipelor de salvare la domiciliul pensionarului, acesta a fost găsit sângerând abundent, cu o rană profundă la ceafă.

În momentul intervenției, badanta era vizibil sub șoc și a declarat: „L-am ucis, l-am ucis!”, după care a ales să nu mai facă alte declarații, la recomandarea avocatei sale, Laura Sforzini. Deși a recunoscut că are responsabilitatea pentru cele întâmplate, încă există detalii neclare în acest caz.

În prezent, Liliana Barone este deținută în închisoarea feminină Piccolini din Vigevano și nu a mai făcut alte declarații. Se exclude preliminar folosirea unor obiecte contondente, fiind presupus că bărbatul a căzut în urma unei posibile lupte și nu a primit ajutorul necesar după ce s-a rănit la cap. Pierderea unei cantități semnificative de sânge a fost cauza morții sale.

Nu se poate stabili cu certitudine dacă bătrânul a fost lovit cu un obiect contondent sau doar împins și apoi a căzut la pământ. Există și ipoteza că mărturisirea femeii ar putea reflecta doar un sentiment de vinovăție pentru că nu a reușit să prevină moartea bărbatului pe care l-a îngrijit ani de zile.

Vecinii au descris-o pe Liliana Barone în cadrul emisiunii Pomeriggio Cinque ca fiind o persoană în general liniștită, dar cu probleme legate de alcoolism, deși unii susțin că aceasta și-ar fi depășit această dependență. Relația ei cu alcoolul și comportamentul anterior tragediei sunt acum subiectul investigațiilor, în timp ce anchetatorii încearcă să reconstruiască evenimentele.

Carlo Gatti a trăit o mare parte din viața sa la Milano, iar după moartea soției sale, s-a întors să locuiască în satul familiei sale de origine, Ruino. Cei doi nu aveau copii. După decesul soției, având nevoie de îngrijire, el a început să locuiască cu fosta soție a nepotului său – Liliana Barone, care acum este acuzată de omucidere – și care îl asista zilnic în toate nevoile sale, fiind considerată un membru al familiei. Fiul acesteia locuiește și el în aceeași casă, deși nu a fost prezent în ultimele zile.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri