Româncă găsită moartă în Italia la câteva săptămâni după deces. Vecinii au sunat la politie din cauza mirosului

În orașul italian Brescia, provincia cu același nume din Lombardia, o femeie de naționalitate română a fost găsită moartă în locuința sa în data de 4 februarie 2024. Autoritățile au fost alertate de locatarii unei clădiri situate pe via Marchetti, la doar câțiva metri de comandamentul Poliției locale, după ce au detectat un miros puternic pe scările imobilului, semn clar al tragediei care se desfășura în apartament.

Femeia, în vârstă de 74 de ani și de cetățenie română, a fost găsită în apartamentul de la primul etaj. Potrivit informațiilor furnizate de Giornale di Brescia și autoritățile locale, ea fusese decedată de cel puțin trei săptămâni, posibil chiar mai mult. Această veste tragică a șocat vecinii și prietenii femeii, care nu o mai văzuseră de aproape o lună.

Corpul femeii se afla într-un stadiu avansat de descompunere și blocase ușa de la intrare. Cauza decesului nu lasă loc de îndoială, fiind un infarct, mai ales că ea suferea de diverse probleme neurologice. Familia ei se află în România și a fost informată despre tragedie de către agenții de poliție din Italia, care au intervenit în după-amiaza zilei precedente, după ce pompierii au descoperit macabra scenă.

Vecinii nu își amintesc să fi auzit cereri de ajutor sau zgomote neobișnuite venind din apartamentul femeii în ultimele săptămâni. Descoperirea teribilă a fost făcută atunci când o altă locatară din aceeași clădire, îngrijorată de mirosul tot mai intens care se răspândea între etaje, a decis să investigheze sursa acestuia ieri, puțin după ora prânzului, dezvăluind astfel tragedia care se petrecuse în apartament.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri