Locuri de muncă în Olanda pentru români în septembrie și octombrie 2017

O firmă de recrutare cu renume pe piața locurilor de muncă din Olanda face recrutări din România. WorkToday are deja o experiență extrem de relevantă în recrutare de muncitori pentru Olanda în țări ca Polonia, Ungaria și Spania și este considerată un din cele mai bune companii de profil pentru recrutare forță de muncă pentru perioade determinate.

Sistemul de recrutare pe care îl va aplica WorkToday în România va fi unul similar cu cel din celelalte țări în care compania are deja o experiență de lucru, de peste 17 ani de activitate.

Cum poți aplica pentru un loc de muncă în Olanda

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la [email protected] (partenerul Work Today pentru România)   sau pot îl contacta pe reprezentantul pentru România la tel. 0040 760 847 527. Vă precizăm că  Enjoy Jobs Recruitment este partenerul pentru România al WorkToday .

Desigur, în fiecare săptămână apar locuri de muncă noi așa că puteți intra în contact cu noi pentru a vă oferi informații despre ele. WorkToday nu cere taxe de prelucrare a dosarelor candidații nefiind nevoiți să plătească nici un fel de taxe pentru a ajunge să muncească în Olanda.

Compania de recrutare va oferi asistență candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire, conducerea la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze) interviuri de evaluare a acomodării.

Ce locuri de muncă în Olanda sunt disponibile în această perioadă

Locatia: Orase importante din Olanda

Salariu: 9.50 Euro- 10.15 Euro/ora, 30% in plus in weekend-uri

Descriere: Angajam muncitori, lucratori comerciali sau tineri fara experienta in depozite importante si fabrici produse electrice din Olanda.

Cerinte: Disponibilitatea de a se reloca in strainatate pe minim 6 luni Onestitate si seriozitate Limba engleza reprezinta un atu Experienta anteriora nu este necesara!

Se ofera: Contract de munca legal si stabil pe teritoriul Olandei; Jobul consta in sortare si depozitare produse electrice ce urmeaza a fi distribuite in magazine de profil; Salarizarea porneste de la 9.50 Euro/ora si poate ajunge pana la 10.15 Euro/ora in functie de depozitul la care veti fi repartizati;

Salariul intra saptamanal in contul deschis in Olanda; Programul de lucru este de minimum 35 ore, maximum 60 ore/ saptamana;

Cazarea identificata si pusa la dispozitie de catre angajator in locatii apropiate de locul de munca. Chiria nu se plateste in avans si costa in jur de 85 Euro/saptamana si se face in casute, cabane sau case din apropiere cu toate facilitatile incluse (doua-trei camere, living, baie, bucatarie, internet etc);

Transportul pana la locul de munca se va face cu masina companiei (depinde de distanta pana la locul de munca); Se ofera training constant pentru acomodare-sortare si depozitare produse electrice. Plecari saptamanale de luni pana duminica.

Avantaje: Angajatorul este una din cele mai importante companii din Olanda, cu peste 20 ani de experienta in diverse domenii de activitate; Pachet complet ce cuprinde gasirea locului de munca de catre agentia noastra si oferta de lucru legala cu angajatorul olandez; Asistenta oferita de angajator in vederea obtinerii actelor legale si deschiderea contului bancar;

Contract de munca garantat pe o perioada de minim 3 luni-1.5 ani in care angajatorul se asigura sa va ofere un job stabil pe teritoriul Olandei; Cuplurile si studentii sunt bineveniti;

Românii care vor să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot trimite CV-ul în limba engleză specificând în corpul mailului  postul pentru care aplică la [email protected] (partenerul Work Today pentru România)   sau pot îl contacta pe reprezentantul pentru România la tel. 0040 760 847 527. Vă precizăm că  Enjoy Jobs Recruitment este partenerul pentru România al WorkToday .

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri