MAE avertizează românii despre riscul vizitelor în Belgia

Ministerul Afacerilor Externe a emis astăzi o atenționare de călătorie în Belgia, unde nivelul de alertă teroristă se menține ridicat. Vezi mai jos comunicatul MAE:

“Belgia — Menținere nivel 3 de alertă teroristă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că nivelul de alertă teroristă este în prezent la nivelul 3 (pe o scară de 4), ceea ce înseamnă că există o amenințare ‘serioasă, posibilă și credibilă’.

În perimetrul marilor centre comerciale, gărilor, aeroporturilor și obiectivelor turistice se află, în continuare, forțe de poliție sprijinite de militari care asigură securitatea acestora, fapt pentru care trebuie să se manifeste prudență sporită în aceste perimetre.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația ‘Călătorește în siguranță’ (disponibilă gratuit în ‘App Store’ și ‘Google Play’), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.” 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri