Microbuz cu cinci români la bord prăbușit mai mult de 20 de metri într-o prăpastie în Italia: un mort și trei răniți

Un tragic accident a avut loc în Italia, în seara de miercuri, 20 septembrie, în care un microbuz cu cinci cetățeni români la bord s-a prăbușit într-o prăpastie de lângă drumul provincial 3, între localitățile Centallo și Castelletto Stura din provincia Cuneo. Accidentul s-a produs într-o curbă în ac de păr și a avut consecințe grave.

Din păcate, în urma accidentului, un bărbat român în vârstă de 30 de ani, pe nume Adrian.S.S, a pierdut viața. Acesta era originar din Botoșani și se afla ca pasager în microbuzul Ducato, care avea nouă locuri, împreună cu șoferul și alți trei pasageri, toți de naționalitate română.

Cauza exactă a accidentului nu a fost încă stabilită, dar se știe că șoferul a pierdut controlul vehiculului în prima curbă în ac de păr, iar microbuzul a ieșit de pe șosea, căzând într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri.

În afară de victima decedată, au existat și trei persoane rănite. Două dintre ele au suferit răni ușoare, fiind codificate cu verde, în timp ce o altă persoană a fost grav rănită și a primit cod galben. Toți cei răniți au fost transportați la spitalul din Cuneo.

La scurt timp după accident, la ora 21:00, serviciul regional de sănătate 118, pompierii și carabinierii au ajuns la locul tragediei pentru a acorda asistență și pentru a investiga circumstanțele exacte ale accidentului.

Este o tragedie profundă și gândurile noastre sunt alături de familiile și prietenii victimelor în această perioadă extrem de dificilă.

sursa: targatocn.it

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri