Microbuz cu români care plecau în Italia, accident teribil în Mureş. 13 răniți între care doi copii

Un microbuz plin cu români care plecau în Italia a fost implicat, astăzi, joi 2 septembrie,  într-un accident teribil pe DN 15, în satul Andreneasa din judeţul Mureş.

Microbuzul în care se aflau nouă persoane a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Germania în care se afla o familie, respectiv doi soţi şi cele două fiice ale lor.

În urma impactului puternic, 13 persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, la locul accidentului fiind trimis şi elicopterul SMURD, care a preluat-o pe una dintre fetiţe.

Potrivit unor surse, la volanul autoturismului se afla o femeie, care se îndrepta către Topliţa. Microbuzul, condus de un bărbat din Iaşi, mergea în Italia.

“Astăzi, în jurul orei 12.05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN15 E578, pe raza localității Andreneasa.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, la km. 44+280 m, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureș și un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Iași, în care se aflau 9 persoane.

Vezi și asta

O badantă din Italia a murit în aeroport înainte de a pleca spre casă. Banii pe care îi avea la ea i-au fost furați

O întâmplare tragică a avut loc zilele trecute pe Aeroportul Internațional Capodichino, din Napoli, unde …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *