Microbuz cu români la bord, accident spectaculos în Austria. S-a răsturnat pe un câmp

Un microbuz în care se aflau cinci pasageri români, inclusiv un copil în vârstă de nouă ani, a fost implicat într-un accident spectaculos în localitatea austriacă Walchsee, districtul Kufstein din Tirolul Inferior, duminică, 22 octombrie 2023.

Potrivit ziarului Kronen Zeitung, vehiculul a părăsit carosabilul, s-a răsturnat și apoi s-a oprit într-un câmp, răsturnat pe o parte. La momentul redactării, nu a fost dezvăluită identitatea șoferului care conducea microbuzul în momentul accidentului.

Evenimentul tragic a avut loc puțin după ora 12:00, în timp ce pasagerii români călătoreau cu microbuzul pe Walchseestraße, în direcția Kössen. Motivele exacte ale pierderii controlului volanului de către șofer, care a dus la părăsirea șoselei și răsturnarea microbuzului, rămân necunoscute.

În cele din urmă, vehiculul s-a oprit într-un câmp aflat lângă carosabil, răsturnat pe partea șoferului, conform imaginilor de la locul accidentului.

Cei cinci pasageri, formatți din doi bărbați, două femei și un copil de nouă ani, au avut noroc și au suferit doar răni ușoare. Ei au fost transportați la spitalul din Kufstein pentru îngrijiri medicale. Cu toate acestea, microbuzul a suferit daune semnificative și nu mai putea fi folosit.

La fața locului, au intervenit pompierii din Walchsee, serviciile de urgență, un elicopter pentru intervenții medicale de urgență și polițiștii, care au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Microbuzul s-a oprit răsturnat pe partea șoferului. Sursă foto: zoom.tirol.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri