Caz incredibil la Milano, româncă de 38 de ani acuzată că a violat un bătrân de 80 de ani și l-a jefuit

O femeie româncă în vârstă de 38 de ani este acuzată că a abuzat sexual un bătrân în repetate rânduri pentru a-l jefui de bani și alte obiecte de valoare pe care bărbatul le avea acasă. Femeia a fost arestată aseară în flagrant delict pentru viol și furt din locuință de către carabinieri. În următoarele ore, va fi audiată de judecătorul de instrucție de la Milano, Natalia Imarisio, pentru validarea arestului transmite publicația affaritaliani.it.

Se pare că femeia de 38 de ani a intrat în locuința bătrânului de mai multe ori. Conform investigațiilor coordonate de procurorii Letizia Mannella și Alessia Menegazzo, femeia, cetățeancă română, ar fi stabilit un contact cu bătrânul acum ceva timp. În timp, între cei doi s-a dezvoltat o relație de încredere.

Potrivit denunțului făcut de copiii victimei, femeia a reușit să intre în casa bătrânului în mai multe rânduri, aparent cu intenția de a-l înșela și jefui. Conform anchetatorilor, acest mod de operare pare să se repete tot mai des.

Odată intrată în apartament, femeia abuza sexual de bătrân, chiar dacă acesta încerca să se opună și să o oprească. Apoi, profita de situație pentru a fura obiecte valoroase și bani pe care-i găsea la îndemână.

Arestul a fost făcut în flagrant delict de către carabinieri, după ce copiii bătrânului au depus plângere. Procedura a fost înaintată judecătorului de instrucție Imarisio pentru validare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri