Român venit la muncă în Italia, dispărut fără urmă. A ieșit la o plimbare cu bicicleta și nu s-a mai întors

Cristi Mocanu, un tânăr român de 26 de ani, a dispărut în circumstanțe misterioase în data de 15 octombrie 2023, în localitatea Caerano di San Marco, din provincia Treviso, Italia.

Ultima dată a fost văzut de colegii săi de apartament duminică, la ora 11:00, atunci când a părăsit locuința pentru a face o plimbare cu bicicleta. De atunci, nu s-au mai avut niciun fel de informații despre el, după cum a fost menționat pe site-ul Chi l’ha visto.

Cristi are o înălțime de 168 cm, ochi căprui și păr scurt, negru. Atunci când a dispărut, purta o bluză cu dungi orizontale galbene, negre și albe, însoțită de o pereche de blugi.

Tânărul s-a mutat în Italia cu numai o lună în urmă și a lucrat ca muncitor pe un șantier de construcții în Caerano di San Marco. A împărțit un apartament cu alți conaționali și colegi de muncă.

Cristi a plecat de acasă fără telefonul mobil și portofelul cu documente. De asemenea, este important de menționat că nu vorbește foarte bine limba italiană.

Oricine deține informații despre locația sau circumstanțele dispariției lui Cristi este rugat să contacteze poliția sau să apeleze numărul de urgență 112.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri