Ministrul pentru românii de pretudindeni a început curățenia! Primul cap căzut: politruca Zvetlana Preoteasa

Se pare că ministrul pentru românii de pretutindeni a luat foarte în serios directiva primului ministru Dacian Cioloș de depolitizare a administrației centrale. Primul politruc care a fost schimbat este pupila lui Cristian David și a lui Tăriceanu, Zvetlana Preoteasa. Anunțul a fost făcut astăzi, 3 decembrie. Vezi aici anunțul de pe pagina oficială a lui Dan Stoenecu, ministrul delegat pentru românii de pretutindeni:

Petre Guran, noul director general al Institutului Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni

Astăzi, 3 decembrie 2015, ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, l-a numit pe domnul Petre Guran în funcţia de director general al Institutului Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni.

Cine este Zvetlana Preoteasa, politruca care a fost reformată de reprezentantul guvernului Cioloș? Vezi mai jos:

Vezi aici câteva din mișmașurile făcute de Zvetlana Preoteasa la Institutul Hurmuzachi.

Hoție pe bani publici: Institutul Hurmuzachi, împânzit de PNL cu electricieni, cofetari, constructori și activiști politici

Nepotism marca USL. Mădălin Voicu și-a băgat fiul la stat pe salariu de ministru 

Institutul Hurmuzachi – simbolul cumetriei românești. De la bombe sexi la logodnici și experți în poker

Pe scurt doamna Zvetlana Preoteasa este soție de preot, politician asumat, fost secretar de stat la educație, fostă șefă de cabinet a penalului Cristian David, până ieri  director General în MAE și mai nou scriitoare. A fost în prima linie a organizării alegerilor pentru românii din Diaspora și până de curând  își acorda singură diplome din partea organizațiilor românilor de pretutindeni pentru meritele sale deosebite.

Mai merită amintit că Zvetlana Preoteasa a ajuns prin fals și uz de fals să se angajeze la Hurmuzachi deoarece așa cum a fost dovedit cu acte de ziarul Curentul, aceasta s-a detașat de la Școala IG Duca din Vâlcea în anul 2013, chiar dacă nu avea contractul de muncă activ la respectiva școală. Vezi mai jos dovezile:

Liberala Zvetlana Preoteasa – instalată ilegal la șefia Institutului Hurmuzachi, din subordinea MAE

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri