Ameninţare cu bombă în Hunedoara. 900 de elevi evacuați

Activitatea la liceul Traian Lalescu  din municipiul Hunedoara a fost oprită în această dimineață după ce la numărul de urgenţă 112 a fost primit un telefon care anunţa că în zonă a fost plasată o bombă. Peste 900 de elevi au fost evacuați din liceu, acesta având clase începând de la clasa 1 până la clasa a 12 a.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, din primele verificări se pare că vocea care a sunat la 112 ar aparţine unui copil.

UPDATE: Alte surse citate de Digi 24  susțin că vocea aparținea unui bărbat. Și inspectorul școlar general din Hunedoara a confirmat pentru Digi 24 că, din câte știe el, vocea aparținea unui bărbat cu un nume străin.

La faţa locului au fost mobilizate forţe ale SRI, ISU şi Poliţiei, iar zona a fost izolată pentru ca specialiştii să poată efectua verificările care se impun în aceste situaţii. De asemenea, în vecinătatea şcolii se află mobilizate un echipaj de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

În cazul în care informaţia nu se va adeveri, se va trece la identificarea persoanei care a alertat autorităţile şi la aplicarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri, informează Agerpres.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri