Unde găsești cele mai bune cărți cadou de Crăciun

Te-ai gândit că o carte face cât o mie de alte cadouri? Vin sărbătorile și cu toții de gândim să facem cadouri copiilor dragi. Că sunt ai noștri că sunt nepoței sau rude, sau pur și simplu copii unor prieteni apropiați toți ne sunt dragi. Din păcate moda cadourilor de sărbători este să oferim celor mici tot felul de briz brizuri nefolositoare și să nu ținem cont de importanța lecturii în dezvoltarea acestora.

Chiar dacă nu avem timp să alergăm prin diverse librării și să alegem o carte bună pentru cei mici, magazinele online care comercializează cărți sunt o soluție la îndemână. Cu o ofertă extrem de generoasă acestea practică prețuri mult mai bune decât librăriile obișnuite și tor ce ai de făcut este să-ți alegi cadoul din zeci de mii de titluri disponibile în librăriile online.

Mai jos ai cele mai bune librării online din România care au oferte de-a dreptul ecepționale în ceea ce privește cărțile pentru copii și nu numai.

Libris:

Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania. Peste 26.000 de carti in limba romana, peste 100.000 de carti in limba engleza, toate organizate simplu si clar prin categorii relevante si filtre, muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic prompt, un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, multiple modalitati de plata, inclusiv rate fara dobanda sau plata din trezorerie pentru achizitiile institutiilor de stat. Oferta completă a Libris o găsești AICI!

Libris.ro

Elefant!

Elefant.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Lansat în 2010 ca un retailer de carte, elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă.
Categoriile de produse disponibile pe elefant.ro sunt: Cărți & eBooks, Ceasuri, Parfumuri & Cosmetice, Genți, Jucării, Casă & Grădină, Electronice, Bebe & copii, Modă. Oferta completă o găsești AICI.

186

Editura Diana!

Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate; pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă. Oferta completă o găsești AICI!

1914

Librăria Humanitas

Societatea Librariile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de o retea de 16 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzica, filme etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.
Lib Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas. Oferta completă o găsești AICI2257

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri