Săptămâna reducerilor cu 70% la produsele Zara, Berhska si Stradivarius

Unul din cele mai bine cotate magazine online care vinde produse de brand, Kurtmann.ro, a lansat săptămâna aceasta o promoție ecelentă, cu denumirea Happy Week care oferă șansa iubitorilor mărcilor de renume să-și achiziționeze produsele dorite cu reduceri de 70%. Iubitorii brandurilor Zara, Berhska si Stradivarius și a altor branduri recunoscute la nivel mondial pot cumpăra online, în această săptămână, sute de produse care au reduceri cu adevărat semnificative.  Oferta completă și voucherul de reduceri le găsești AICI.

Câteva date despre Kurtmann culese de pe siteul magazinului online:

“Pe 16 iunie 2008 a fost prima zi in care Kurtmann.ro a fost online. Ne-am lansat sub denumirea de KRTShop.ro si eram unul dintre primele outlet-uri online cu produse ale renumitelor marci spaniole Zara, Bershka, Stradivarius si Pull and Bear.

In februarie 2011 ne redenumim in Kurtmann.ro si incepem sa ne castigam un loc fruntas in piata online romaneasca, prin oferte variate si lichidari de stocuri extrem de atractive. Ne-am obisnuit clientii cu reduceri ale intergii game de produse, cu procente chiar si de 60% in perioadele de lichidari.

In septembrie 2012 deschidem cu mult entuziasm pentru clientii nostri fideli, primul magazin Kurtmann Outlet in Bucuresti, sos. Virtutii nr. 1. Amplasat la etajul al 3-lea, cu o excelenta vizibilitate, magazinul isi atrage rapid clientele, prin oferte atractive, mai ales la accesorii. Printre serviciile oferite clientilor din Bucuresti, se numara alertarea prin SMS cu privire la reactualizarea stocurilor si lansarea promotilor.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri