Moarte în singurătate pentru o româncă de 51 de ani din Italia, găsită fără viață în locuința sa

O femeie de naționalitate română, rezidentă în localitatea italiană Nusco din provincia Avellino, în regiunea Campania, a fost găsită fără viață în locuința sa, în cursul zilei de marți, 20 septembrie 2022.

Potrivit site-ului televiziunii Irpinia TV, conaționala noastră a murit în singurătate, la vârsta de 51 de ani, iar cei care au găsit trupul neînsuflețit al acesteia au fost pompierii.

Din informațiile relatate într-o postare pe pagina Facebook Il Provinciale reiese că cei care au alertat carabinierii, îngrijorați de soarta româncei, pe care nu o mai vedeau ieșind din casă de ceva timp, au fost vecinii ei.

Militarii au solicitat apoi intervenția pompierilor pentru a putea pătrunde în locuința femeii, aceasta fiind găsită fără viață în interior.

Parchetul din Avellino a deschis o anchetă pentru stabili cauza decesului. Femeia locuia singură, într-o casă situată pe via Pipi din Nusco, și nu sunt semne că ar fi victima unui act violent.

La numai câteva ore distanță, un alt deces asemănător a avut loc în aceeași provincie, dar de această dată pe via Campi din localitatea Monteforte Irpino.

Pompierii au fost solicitați să intervină la adresa respectivă pentru a deschide ușa casei unui italian de 63 de ani, care nu mai dădea rudelor niciun semn de viață de câteva zile.

Și în acest caz, pompierii l-au găsit pe bărbat prăbușit la podea, fără viață, decesul având loc în urmă cu câteva zile, conform constatărilor făcute de medicul legist

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri