VIDEO | Un șofer român din Italia a intrat cu TIR-ul într-o casă. Bărbatul era beat şi a suferit răni grave

Un șofer român din Italia care, conform ziarului italian Corriere Romagna, se numește Dorin Ciurar și are 53 de ani, a intrat cu TIR-ul într-o casă din localitatea Cesena, ajungând astfel să fie internat în spital cu răni grave.

Din fericire, niciun membru din cele două familii care locuiesc în casa respectivă nu a fost rănit, dar casa a rămas cu o gaură în zid și nu mai poate fi locuită momentan.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, dramaticul accident s-a petrecut pe via Cervese, la numărul civic 5444, unde se află o casă cu două etaje. La parter, precizează sursa citată, locuia un cuplu de bătrâni, în timp ce la etaj locuia fiul lor, cu soția și copilul acestuia.

La ora 14:30 din acea după-amiază de luni, un TIR care parcurgea via Cervese, în direcția spre mare, s-a izbit violent de zidul casei, spărgându-l și pătrunzând cu cabina astfel în interiorul locuinței.

Șoferul român a rămas încastrat între fiarele cabinei și a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor pentru a-l extrage, operațiune care a durat circa o oră.Conaționalul nostru a fost transportat apoi la spitalul Bufalini din Cesena, unde a fost internat cu diferite fracturi grave, având nevoie de minim 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.Din primele investigații reiese că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul accidentului, iar anchetatorii au solicitat analize amănunțite pentru a stabili cu exactitate acest detaliu.

Între timp, familia care locuia în acea casă așteaptă să fie efectuată o evaluare a pagubelor și a stării imobilului pe reparațiile.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri