Moartea unui înger. Românca care a ales să moară mai devreme doar pentru a își naște fetița

Roxana Dragomir, o tânără mămică în vârstă de 26 de ani din Focşani, care a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, alegând să nu avorteze, a pierdut lupta cu viața.

Deşi multe alte femei ar fi renunţat poate la sarcină pentru a-şi îngriji mai întâi sănătatea, Roxana a ales să aducă pe lume copilul pe care îl purta în pântece, chiar dacă asta a costat-o un picior. La propriu, pentru că imediat după operaţie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer.

Insă, povestea sa nu s-a terminat aici pentru că boala a revenit şi mai agresivă, notează Ziarul de Vrancea.  Prietenii s-au mobilizat pe facebook pentru a strânge fondurile necesare pentru tratament, însă tânăra a pierdut, în cele din urmă, lupta cu boala, fiind răpusă de cancer.

Tristul anunţ al dispariţiei a fost făcut pe contul de facebook „Ajutor pentru Roxana”, lansată pentru a o sprijini în lupta pentru viaţă.

“Abia reuşesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai făcut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat in comă, până astă-seara când a facut infarct nemaiputând fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cât de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei rămâne tot timpul în inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

Pe acestă pagină, toţi cei care au dorit să o ajute pe Roxana pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul acesteia au putut să trimită mesajele lor de sprijin. În plus, ei au fost ţinuţi la curent cu tot ce se întâmplă cu Roxana.

După apelul din ianuarie privind drama prin care trece Roxana Dragomir, în urma sacrificiului făcut de a o naşte cu bine pe fiica ei, Maya, zeci de oameni s-au mobilizat pe internet şi i-au sărit în ajutor.

Ultimele veşti despre situaţia tinerei mame, din 21 februarie, ne anunţau că Roxana va începe a treia cura de chimioterapie: “Dragi prieteni, De maine Roxana intra la a treia cura de chimioterapie ce dureaza 3 zile si are nevoie de rugăciunile si de sprijinul nostru! Haideți sa ne rupem 5 minuțele din timpul nostru, si sa ne rugam cu toții in fiecare seara la 20:00 pentru Roxana si de ce nu pentru noi înșine, toți avem nevoie de sanatate!”.

Din păcate, la finalul celor trei zile de chimioterapie, Roxana a intrat în comă şi a decedat după ce a suferit un infarct, în seara zilei de 24 februarie.

Trupul Roxanei Dragomir, va fi adus în ţară în cursul zilei de marţi şi va fi depus la capela bisericii de lângă şcoala nr. 2 din Focsani, urmând ca înmormântarea să aibă loc cel mai probabil joi, la Râmniceni, satul său natal.

Astăzi, însă, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook “Ajutor pentru Roxana”, se precizează că trupul neînsufleţit al Roxanei va fi adus abia mâine. “Din nefericire nu putem pleca astăzi. Sperăm mâine până în prânz să plecăm de aici şi după amiază să ajungem la biserică”, scriu membrii familiei Dragomir pe contul de facebbok creat special pentru a o ajuta pe Roxana. Roxana şi soţul ei, Alin Cristian, se aflau la momentul decesului în Turcia, unde tânăra mamă  urma tratamentul contra cancerului la spitalul Anadolu. Sâmbătă, familia Roxanei a anunţat că trupul neînsufleţit al Roxanei va fi adus în ţară luni(27.02.2017), urmând să fie depus la o biserică din Focşani. Au revenit cu un anunţ luni după-amiază pentru a clarifica situaţia

Vezi povestea Roxanei pe pagina de facebook dedicată acesteia. Dumnezeu să o odihnească în pace. 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri