Moartea unui meșter român de 50 de ani în Italia. Polizorul i-a adus sfârșitul

Un român s-a tăiat accidental cu flexul în timpul lucrului și a murit din cauza rănii grave și a pierderii de sânge. Acest tragic incident s-a petrecut vineri după-amiază la Ferrara di Monte Baldo.

Enea Mihai, un muncitor de 50 de ani, de origine română și rezident de mulți ani în Caprino, a decedat la spital din cauza unei răni la picior pe care și-a cauzat-o în timp ce renova podeaua unei case din zona Fraine Basse, transmite publicatia italiana Arena.

Conform primelor informații, bărbatul lucra singur la renovarea podelei într-o casă secundară din contrada situată la câțiva kilometri sud de centrul orașului Ferrara di Monte Baldo.

Mai multe detalii despre moartea lui Enea Mihai. Se pare că flexul pe care îl folosea i-a scăpat din mână și a tăiat artera femurală a piciorului drept. Enea Mihai a sunat imediat un prieten de-al său, care lucra și el în domeniul construcțiilor, iar acesta a venit în ajutorul său.

Între timp, Enea Mihai, deși era conștient și sub șoc, a încercat să-și oprească sângerarea de la picior și să-și acopere rana, subestimând gravitatea tăieturii. A continuat să-și aranjeze uneltele în așteptarea prietenului său.

Când prietenul a intrat în cameră și a realizat cât de gravă era situația, a sunat imediat la serviciul de urgență 118, iar în tot acest timp a asistat rănitul.

A sosit elicopterul de urgență medicală de la Verona Emergenza, care l-a transportat pe loc pe bărbat la spitalul din Borgo Trento, unde starea lui s-a agravat.

Eforturile disperate ale medicilor de a-l salva Personalul medical a făcut tot ce a fost posibil pentru a-l salva pe muncitor, dar, din păcate, nu au putut face nimic pentru el.

La locul incidentului au sosit și ofițerii de la Spisal și carabinierii din Caprino pentru a efectua cercetări și a reconstitui circumstanțele accidentului.

Știrea tragică a dispariției omului, cunoscut și respectat în comunitate, a zguduit locuitorii din Caprino, care încă nu pot crede modul în care s-a produs tragedia.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani lasă în urmă o soție și doi copii în vârstă de 18 și 16 ani, cu care trăia de mulți ani la Caprino.

Miercuri dimineață, la camera mortuară din Borgo Trento, va avea loc ultima despărțire de omul aflat în comă, iar apoi trupul său va fi transportat în România, unde vor avea loc funeraliile.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri