Momentul în care un TIR intră în casa unei familii din Mureș. Șoferul camionului a fost proiectat prin parbriz

Momentul când un șofer de TIR pierde controlul volanului și distruge o casă în Mureș. O persoană a scăpat ca prin urechile acului de impactul devastator.

Un șofer de TIR pierde controlul mastodontului într-o curbă, intră pe contrasens și se izbește în două case aflate pe marginea drumului, unul dintre imobile fiind serios avariat.

O persoană care se afla într-una din camerele care s-au dărâmat a scăpat ca prin minune de impactul dramatic.

Accidentul a avut loc în localitatea Crăciunești, județul Mureș, în jurul orei 7 dimineața, potrivit observatornews.ro.

Șoferul TIR-ului este surprins cum intră în derapaj într-o curbă, după care s-a întors pe drum și a intrat direct în locuința unei familii. Casa a fost aproape distrusă. Martorii spun că șoferul de 48 de ani din Covasna nu a adaptat viteza condițiilor de iarnă și a pierdut controlul volanului.

Drumul era înghețat. Conducătorul camionului a fost proiectat prin parbriz. Din fericire, nu a fost rănit grav, fiind totuși transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Politiștii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările.

”Marți, 16 ianuarie, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs în jurul orei 06.46, pe DJ151 D, în localitatea Crăciunești. Din primele informații, un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară și remorcă, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, ulterior părăsind partea carosabilă și intrând în impact cu un cap de pod. Ulterior acestui din urmă impact, ansamblul auto ar fi fost proiectat în două imobile, producându-le avarii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri