Motivul revoltător pentru care un român din Austria a intrat în greva foamei. „Mă simt ca un gunoi” VIDEO

Tristan se simte ca o victimă a rasismului. Nativul român și cetățean austriac a fost în mod repetat doborât în ​​viața sa din cauza originilor sale. Acum, conform declarațiilor sale, este la final.

A intrat în greva foamei din cauza rasismului

Numeroși oameni au trecut deja pe lângă Tristan* în aceste zile – cu greva foamei împotriva rasismului de la Heuplatz, este greu de ratat. Cu un nod în gât și cu lacrimi în ochi, el povestește pentru 5 Minutes experiențele sale cu rasismul.

În anii 80, Tristan a fugit din România din regimul Nicolae Ceaușescu . Ca solicitant de azil politic, a găsit adăpost și protecție în Austria. Nativul român a primit acum cetățenia austriacă.

„Am o viață bună aici, dar declarațiile rasiste m-au împins la limite. Tot aud: „Nemernic”, „Străin al naibii”. Din păcate, cu timpul te obișnuiești cu ura, dar vine un moment în care nu mai poți. De aceea m-am prăbușit și a trebuit să merg la spital”, spune Tristan, încercând să-și țină lacrimile în tot acest timp.

Potrivit acestuia, factorul decisiv pentru prăbușirea lui a fost o dispută între vecini. Se spune că ar fi fost jigniți de faptul că a ascultat muzică românească și a agățat și steagul țării sale. Drapelul României a ajuns în cele din urmă la gunoi. „La fel cum steagul a fost aruncat la gunoi, mă simt ca un gunoi. Am fost hărțuit atât de mult încât am ajuns în spital”, continuă bărbatul de origine română.Odată cu greva foamei, Tristan vrea să facă campanie împotriva xenofobiei și violenței: „Sunt cu siguranță hotărât să trec bine. Rasismul trebuie să se termine și tocmai de aceea sunt aici.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri