Badanta moldoveancă din Italia, înecată în cadă de fiul bătrânei. Noi detalii ies la iveală

Noi detalii ies la iveală în cazul Snejanei Bunăcalea, o badantă moldoveancă în vârstă de 43 de ani, înecată în cadă de fiul bătrânei de care avea grijă.

Cazul, care a avut loc în martie 2020, la Altavilla Silentina, în provincia Salerno, în primă fază a fost învăluit în mister, dar în cele din urmă a dezvăluit un labirint de emoții, gelozii și decizii fatale, relatează Il Mattino.

Gerardo Cappetta, un bărbat italian în vârstă acum de 54 de ani, fiul bătrânei pentru care lucra badanta moldoveancă, a fost condamnat în aprilie la 22 de ani de închisoare pentru uciderea Snejanei.

Deși la prima vedere motivul părea unul obișnuit, complexitatea situației a dezvăluit un scenariu mult mai complicat. Femeia avea un iubit cu care se întâlnea, dar în paralel întreținea o relație și cu fiul bătrânei.

Relația clandestină dintre Gerardo Cappetta și îngrijitoare era cunoscută de mai mult timp. Snejana era dispusă să își părăsească partenerul „oficial” pentru a rămâne numai cu fiul bătrânei, în schimb avea următoarele cerințe: ca el să o ceară de soție și să îi permită să își aducă copiii în casa lui din Altavilla Silentina.

Cu toate acestea, deși italianul era foarte îndrăgostit și visa la o viață alături de frumoasa moldoveancă, propunerea ei l-a îngrozit. El nu se simțea pregătit să preia responsabilitățile pe care această alegere le-ar fi presupus.

Un detaliu important îl constituie faptul că Snejana a fost singura femeie pe care Gerardo a avut-o în viața sa. În cei peste 50 de ani ai săi moldoveanca fusese singura lui iubită. Poate și de aceea nu putea suporta ideea de a o „împărți” cu alt bărbat.

Tragica seară de 5 martie 2020, în care îngrijitoarea a fost ucisă, ar fi trebuit să fie una specială pentru ea. Fusese la o întâlnire cu iubitul său, era cu o zi înainte de ziua ei de naștere.

Chiar și Gerardo îi pregătise un cadou, dar în momentul în care bărbatul a intrat în baie și a văzut-o pe Snejana goală gelozia și frustrările acumulate au devenit de necontrolat.

Ceea ce se știe cu certitudine este că a avut loc o altercație violentă. Gerardo Cappetta a atacat-o pe femeie cu pumni, palme și șuturi, a imobilizat-o și, apucând-o de păr, a împins-o cu capul sub apă, înecând-o.

Nu s-a oprit decât atunci când a văzut că victima sa nu mai dădea semne vitale.

Ulterior, italianul a făcut ca totul să pară doar un accident. A aranjat să pară că femeii i s-a făcut rău în timp ce făcea baie și că aceasta ar fi leșinat. A sunat apoi disperat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Mai mult, le-a spus carabinierilor care au ajuns la fața locului că îngrijitoarea mamei sale avea probleme de sănătate.

Ancheta a scos la iveală adevărul și bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, deși procurorul a cerut ca inculpatul să fie condamnat la închisoare pe viață,

O tragedie care ne amintește că gelozia, combinată cu frustrările personale, poate avea consecințe devastatoare. Cazul Snejanei Bunăcalea va rămâne un exemplu sumbru al impactului pe care emoțiile necontrolate le pot avea asupra vieții oamenilor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri