Un nou sondaj în UK dă câștig de cauză taberei anti BREXIT

Tabăra păstrării Marii Britanii în Uniunea Europeană o devansează, cu 43%, pe cea a Brexitului (41%) într-un sondaj on-line realizat de institutul Opinium în vederea referendumului de la 23 iunie asupra acestei chestiuni, a anunțat astăzi Reuters preluată de Agerpres.

Un precedent sondaj Opinium, publicat pe 21 mai de The Observer, a arătat un avantaj mai clar: 44% pentru menținere și 40% pentru ieșirea din UE.

În ciuda unor prognoze extrem de pesimiste referitoare la ieșirea Marii Britanii din UE, prognoze care i-au îngrijorat pe românii care muncesc și locuiesc în Regatul Unit, în ultima perioadă se pare că tabăra celor care se opun BREXIT este din ce în ce mai puternică.

Astfel majoritatea sondajelor de opinie arată o creștere semnificativă a intenției de vot împotriva BREXIT, fapt ce nu poate decât să-i bucure pe românii din UK. Mai mult se pare că mesajele alarmiste care au curs în ultima perioadă, mesaje care au venit atât din partea liderilor UE dar și din partea SUA, au avut un rol important în determinarea britanicilor să se orienteze către un vot pentru rămânerea în cadrul Uniunii Europene.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri