Video:Mihai Gâdea despre Nicușor Dan – Oameni ca el pot schimba Bucureștiul în bine

Unul din cei mai buni tineri jurnaliști români din prezent, Vlad Ursulean, a surprins, în această joi o serie de imagini de-a dreptul interesante în studiourile Antena 3. În timpul unei dezbateri electorale televizate, gazda emisiunii Mihai Gâdea s-a îndreptat către Clotilde Armand și i-a mărturisit că, dacă ar fi locuit în sectorul în care aceasta candidează, ar fi votat-o “cu toată inima”. Mai mult Gâdea a caracterizat-o pe aceasta ca un om care poate să  schimbe lucrurile în bine, la fel ca Nicușor Dan.

Au urmat momente de-a dreptul hazlii în care Nicușor Dan și Mihai Gâdea și-au făcut și un selfie care probabil va rămâne în istorie. Vezi ce a scris pe facebook Vlad Ursulean după ce a filmat aceste scene:

“Am asistat la momente suprarealiste în seara asta, în platou la Antena 3.

Îl urmăresc pe Nicușor Dan pentru un film documentar și am nimerit cu el la Sinteza Zilei. Gâdea a mers în pauza emisiunii la Clotilde Armand și i-a spus că ar fi votat-o “cu toată inima” dacă locuia în Sectorul 1. Și că “oameni ca dumneavoastră, ca Nicușor, ar putea să schimbe lucrurile”.

Asta după ce în emisiune Clotilde a vorbit așa de înflăcărat că i-a lăsat pe toți cu gura căscată, iar Gâdea a asemănat-o pe Gabriela Firea cu Hitler.

Hahaa, cine-ar fi crezut că o să mă distrez așa de tare în campanie?”

Desigur postarea jurnalistului s-a bucurat dee un enorm succes pe facebook, aceasta fiind apreciată de peste 1000 de utilizatori ai internetului și având peste 440 de distribuiri. Nici comentariile nu au lipsit, aproape 100 de români ținând să-și exprime un punct de vedere pe baza acestei scene. Unii au mers atât de departe încât l-au acuzat pe Nicușor Dan că ar fi omul rușilor: “Este Nicușor candidatul mafioților și deci al Moscovei? Ca asa pare. Nu a fost niciodată pro-dna.in 2007 și în 2012 a votat suspendarea lui Băsescu, așa a declarat atunci presei! Un rusofil!”

Dacă această scenă a fost un simplu exercițiu de curtoazie sau devoalarea unei înțelegeri subterane, ca multe altele de altfel pe scena politică, acest lucru doar alegătorii români îl vor decide. Noi ne facem datoria și prezentăm filmulețul care ar fi părut multora, imposibil de realizat vreodată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri