O familie de români a ținut în captivitate un pensionar italian, în zece ani i-au luat 100.000 de euro din pensie

Familie de români acuzată ca a ținut în captivitate un pensionar italian, zece ani i-ar fi cheltuit peste 100.000 din pensie.

O familie de români este acuzată că ar fi profitat de un bătrân pensionar din Mirandola, provincia Modena, ocupându-i casa și beneficiind de pensia pe care o primea. Procurorii spun că cei doi ar fi plătit datorii de peste 100.000 de euro din banii bătrânului.

Familie de români acuzată ca a ținut în captivitate un pensionar italian

Potrivit ilrestodelcarlino.it, timp de ”zece ani lungi” bătrânul a ajuns în „ghearele” unei familii de români. Nu numai că a luat în stăpânire toate bunurile sale, dar l-a și forțat să trăiască închis într-o singură cameră. Bătrânul putea să-și facă propriile nevoi în interiorul ei, fără să aibă vreodată posibilitatea de a accesa baia.

Bărbatul, pensionar de peste şaizeci de ani, nu putea mânca decât resturile familiei „gazdă”. Dacă se răzvrătea era lovit cu pumni şi lovituri.

Aceștia sunt cercetați pentru rele tratamente și acuzați că au torturat victima timp de peste zece ani. Totodată i-au jefuit toate bunurile, profitând de fragilitatea acesteia.

Bătrânul, apărat de avocatul Tietto, o cunoscuse pe româncă în timp ce, în urmă cu peste zece ani, își căuta un îngrijitor pentru părinții săi. A reușit să-i fure încrederea, până când a intrat în casa lui cu toată familia: soț și copii inclusiv.

Din acel moment începuse coșmarul pentru bătrânul rezident din Mirandola.

Potrivit cercetărilor, după analiza tuturor documentelor bancare, rezultă că cei doi soți nu numai că și-au însușit pensia victimei. Și-au dat datorii la diverse firme financiare pentru peste o sută de mii de euro.

Acum, soțul și soția sunt judecați.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri