O îngrijitoare româncă a furat de la bătrânul pe care îl îngrijea 94 233 de euro

O româncă în vârstă de 50 de ani, care lucra ca și îngrijitoare a fost arestată în localitatea Villanueva de Tapia, provincia Malaga, Spania, după ce s-a descoperit că l-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a furat 94.233 de euro 

Rudele  bătrânului pe care îl îngrijea românca  au observat că acesta avea stări dese de somnolență și proastă dispoziție ale bătrânului. Acesta i-a făcut o analiză a urinei. Medicii la care a apelat acesta au confirmat temerile rudelor: bătrânul primea medicamente care nu apăreau în tratamentul obișnuit. Din analiza toxicologică a reieșit că bărbatului îi erau administrate tranchilizante, informează ziarul Evenimentul Zilei care citează presa spaniolă.

Românca fura de la bătrân  câte 1.5000 de euro pe lună

La percheziția apartamentului în care locuia îngrijitoarea, polițiștii au găsit mai multe tuburi cu tranchilizante, bijuterii din aur și aparatură electronică. De asemenea, au descoperit că românca efectua lunar tranzacții de câte 1.500 de euro către un cont din România. În contul femeii de la o bancă din Spania au fost găsiți 30.000 de euro.

Oamenii legii spun că îngrijitoarea i-a sustras bătrânului, din 2011 de când a început să lucreze pentru el, suma de 94.233 de euro. Fiul victimei susține că tatălui său i-au dispărut și câteva bijuterii din aur.Femeia va rămâne în arest până când magistrații Tribunalui din Malaga vor stabili pedeapsa pentru infracțiunile de care este acuzată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri