Iohannis amână promulgarea bugetului. L-a chemat pe Grindeanu la consultări

Se pare că războiul politic este unul care are puține șanse să se termine în România. Președintele României a decis să amâne promulgarea legii bugetului de stat și i-a trimis astăzi, luni 13 februarie, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu prin care îl cheamă pe acesta și pe ministrul de finanțe, la Palatul Cotroceni la consultări.

Întâlnirea solicitată de Iohannis ar trebui să aibă loc mâine și urmează să vedem dacă președintele României va accepta legea bugetului sau urmează să o retrimită la Parlament. 

Merită subliniat că șeful statului a criticat în numeroase rânduri atât programul de guvernare al PSD cât și bugetul propus de Guvern și aprobat de Parlment, considerândul de-a dreptul nerealist. 

Vezi mai jos textul scrisorii lui Iohannis:

„Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marți, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri