Home » Români de pretutindeni » O îngrijitoare româncă de 30 de ani a făcut un gest superb în Italia
elefant.ro%20

O îngrijitoare româncă de 30 de ani a făcut un gest superb în Italia

O poveste frumoasă a venit astăzi din Italia acolo unde presa a relatat despre cum o îngrijitoare româncă în vârstă de 30 de ani a dat dovadă de un extraordinar spirit civic și a predat poliției un portofel plin cu bani pe care l-a găsit pe stradă.

Potrivit ziarului local Castelli Notizie citat de publicația de limba română Rotalianul o femeie de cetățenie italiană a uitat, miercuri 21 iunie, un portofel  portofelul cu 1.000 de euro, dar și cu documentele sale de identitate, lângă un bancomat din corso Cavour, în localitatea Albano Laziale, provincia Roma.

Portofelul a fost găsit, din fericire, de Angela, o româncă care lucrează ca badantă și menajeră. Românca,  fără nicio ezitare, a luat portofelul și l-a dus la poliție, care l-a returnat ulterior  femeii de cetățenie italiană.

Carabinierii din localitate au găsit imediat proprietara portofelului, o funcționară care lucrează la stat, în vârstă de 62 de ani. Femeia a cerut apoi carabinierilor numărul de telefon al conaționalei noastre, Angela, pentru a-i mulțumi personal pentru gestul admirabil care l-a făcut.

elefant.ro%20

Vezi și asta

Trei frați români au batjocorit sute de românce în Italia. Doi au fost arestați

O rețea de trafic de persoane și exploatare a prostituției formată din cetățeni români a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

elefant.ro%20