O româncă a fost bătută de soțul ei în Italia, iar 10 zile mai târziu a murit

Florian Ciurea, un bărbat în vârstă de 38 de ani de origine română, este acuzat de maltratarea brutală a soției sale, Genoveva, care a avut un final tragic în ianuarie 2021, când a decedat în spitalul San Camillo din Roma. În prezent, el riscă o pedeapsă de 19 ani de închisoare.

În aceste zile, la Curtea cu Jurați (Corte D’ Assise) din Roma, procurorul Vittoria Bonfanti a cerut o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru Ciurea, acuzându-l de maltratare, leziuni grave și sustragerea de minori, conform informațiilor furnizate de Affari Italiani.

În timpul rechizitoriului, procurorul a oferit o descriere detaliată a evenimentelor, subliniind că violența în familie a început încă din 2018 și a culminat cu incidentul fatal din ianuarie 2021. Genoveva, care avea 38 de ani la momentul morții, a fost adusă la spital cu doar câteva zile înainte de a deceda și prezenta leziuni grave pe care procuratura le-a atribuit unui atac violent din partea soțului ei. Ea avea vânătăi pe abdomen și leziuni la nivelul feței.

Cuplul locuia într-un apartament din zona Roma Nord și avea o fiică în vârstă de 8 ani. Procurorul a descris în rechizitoriul său că Florian Ciurea ar fi încercat să plece în România cu fiica lor, fără știrea mamei.

Procurorul Vittoria Bonfanti a subliniat că Genoveva a încercat să ceară ajutor și să-și exprime durerea într-o plângere depusă în 2020. Ea a declarat că a fost supusă bătăilor, iar deși i s-a sugerat să meargă la un centru pentru victimele violenței domestice, a ales să rămână acasă din dragoste pentru fiica lor. Cu toate acestea, înainte de a pleca, și-a exprimat temerea că soțul ei ar putea să-i facă rău.

La doar câteva luni de la depunerea plângerii, Genoveva a decedat. Pe 5 ianuarie, după ce a cerut ajutor unor prieteni, a fost transportată de urgență la spital, unde a decedat după aproximativ 10 zile.

În prezent, cu toate aceste detalii aduse în fața instanței, procurorii așteaptă o condamnare severă pentru Florian Ciurea.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri