Român împușcat în Italia de proprietarul casei unde stătea în chirie

Sâmbătă după-amiază, pe 28 octombrie, un conflict aprins a izbucnit în via del Casale Ciminelli din zona Fontana Candida a Romei, Italia, aproape de intersecția autostrăzii Roma-Napoli. Confruntarea a culminat cu folosirea unei arme de foc de către proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 71 de ani, îndreptată împotriva chiriașului său, care era cetățean român.

Conform relatărilor din  Corriere della Sera., conflictul a fost declanșat de o serie de comentarii nepotrivite făcute de chiriașul român în direcția soției proprietarului. Este important de menționat că acest litigiu nu s-a născut din motive legate de înțelegerea financiară sau închirierea casei.

Conform mărturiei proprietarului italian, lucrurile s-au escaladat atunci când chiriașul român, care locuia într-o anexă a casei, s-a întors acasă în stare de ebrietate și a insultat soția italianului cu anumite cuvinte. Această situație a declanșat o ceartă violentă între cei doi bărbați.

În cele din urmă, proprietarul a scos o armă de foc și a tras în direcția chiriașului său, rănindu-l la o mână. Vecinii au alertat imediat autoritățile după ce au auzit împușcătura.

Echipele de poliție și agenții de la comisariatul Casilino Nuovo au ajuns rapid la locul incidentului. Proprietarul casei a fost reținut și ulterior acuzat de comiterea unei vătămări corporale grave.

Chiriașul român, în vârstă de 41 de ani, a fost transportat de urgență la spitalul Policlinico di Tor Vergata din Roma. Deși starea sa nu este critică, a necesitat o intervenție chirurgicală și se află în afara oricărui pericol.

Cu toate acestea, circumstanțele exacte care au dus la acest conflict rămân neclare. Se bănuiește că alcoolul a putut juca un rol important în escaladarea situației. Poliția continuă să investigheze evenimentul pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat și pentru a decide pașii următori în procedurile judiciare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri