O româncă a fost expulzată dintr-un oraș din Italia. A încercat să incendieze secția Urgențe a unui spital

Un incident grav a avut loc în jurul orei 19:00 din data de 3 octombrie 2023 la secția Urgențe a Spitalului Torrette din Ancona, provincia cu același nume din regiunea italiană Marche.

Potrivit ziarului Corriere Adriatico, o femeie de naționalitate română, care era în stare avansată de ebrietate și a fost adusă la spital de către forțele de ordine pentru a primi îngrijiri, a dat foc la o targă, generând astfel o situație de panică și pericol.

Personalul medical prezent a intervenit rapid și eficient, utilizând un extinctor pentru a stinge incendiul și evacuând sala de așteptare care se umpluse rapid de fum. Din fericire, acest incident nu a provocat victime.

Femeia în vârstă de 40 de ani, cetățeană a aceleiași țări, a creat probleme în stradă înainte de a fi transportată la spital de către poliție. Odată ajunsă la spital, ea a folosit o brichetă pentru a provoca un incendiu pe targă. Chiar dacă flăcările au fost rapid stinse de personalul medical, fumul rezultat din utilizarea extinctorului și din scurtul incident a inundat cele două săli de așteptare ale secției de urgență.

Până la ora 20:00, toți pacienții au fost readuși în sălile de așteptare, iar activitatea din spital nu a fost semnificativ afectată de acest incident.

În urma acestui eveniment, autoritățile au fost alertate, iar carabinierii au intervenit pentru a gestiona situația femeii. Este foarte probabil ca în legătură cu acest incident să fie inițiată o procedură penală.

Deoarece românca are antecedente penale și este considerată a fi o persoană periculoasă, aceasta a fost sancționată cu o interdicție de a pătrunde pe teritoriul localității Ancona, măsură valabilă pentru o perioadă de trei ani, conform informațiilor furnizate de către Poliția din Ancona.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri