Home » Români de pretutindeni » O româncă de 40 de ani găsită moartă în casă în Italia. Se pare ca a fost ucisă în bătaie de concubin
ea este romanca ucisa sursa foto facebook

O româncă de 40 de ani găsită moartă în casă în Italia. Se pare ca a fost ucisă în bătaie de concubin

O româncă a fost găsită fără viață în locuința sa din localitatea Predappio Alta, provincia Forlì-Cesena, în cursul zilei de vineri, 16 august 2019. Pe corpul conaționalei noastre au fost găsite mai multe vânătăi, a transmis publicația italiană Romagna Uno.

Emanuela Iacobuță avea 40 de ani, trăia în Italia de mai mulți ani și locuia pe via Garibaldi din localitatea menționată mai sus de circa doi ani alături de un bărbat care lucrează ca șofer de camion.

Pe corpul conaționalei noastre au fost găsite mai multe vânătăi care par să fi fost provocate cu câteva zile înainte de deces, dar anchetatorii spun că din primele investigații reiese că decesul nu a avut o cauză violentă.

Concubinul femeii românce anchetat în trecut pentru agresiuni asupra sa

Conform surselor locale, concubinul femeii a fost anchetat în trecut pentru violență domestică, iar site-ul Romagna Uno a publicat chiar și o fotografie aici (Atenție! Imaginea poate avea un puternic impact emoțional) cu Emanuela Iacobuță plină de vânătăi în urma violențelor suferite. Fotografia ar fi fost făcută, scrie sursa citată, de vecinii româncei noastre și tot ei ar fi semnalat la carabinieri agresiunile la care era supusă de concubin.

Tot vecinii au încercat să o convingă pe femeie să-l denunțe pe bărbat la autorități, dar aceasta a refuzat mereu. Procuratura din Forlì a dat ordin ca pe trupul femeii să fie executată autopsia pentru a descoperi cu exactitate cauza morții.

Prietenii și rudele Emanuelei, îndurerați de această pierdere

„Dumnezeu să te odihnească în pace, draga noastră Emanuela Iacobuță, nu te vom uita niciodată”, scrie Monica pe un grup Facebook.

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

VIDEO: Un șofer român de TIR, scos de la terapie intensivă în aplauzele medicilor spanioli. A luptat eroic cu Covid-19

Un șofer român de TIR, în vârstă de 43 de ani, din Spania, infectat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro