O româncă din Marea Britanie acuză: Autoritatile din Anglia ne-au rapit copilul

Pe cel mai important forum de discuții juridice din mediul online românesc a fost postată, chiar înainte de anul nou, scrisoarea disperată a unei mame românce, Ionela P, care acuză autoritățile britanice că i-au luat în mod nejustificat copilul din custodie. Mai jos vă prezentăm întreaga poveste:

 


Suntem intr-o situatie disperata. Aici intreaga poveste:

Eu si concubinul meu muncim in Anglia self employed inca neinregistrati deoarece am pierdut actele amandoi si nu am avut posibilitatea de a ne reintoarce in tara dat fiind faptul ca eu am ramas insarcinata iar prietenul meu a continuat sa munceasca pentru a ne intretine.Dupa ce am nascut bineinteles ca mi-a fost frica sa calatoresc atat drum cu copilul mic pentru a ne rezolva problema cu actele.
Intre timp am decis sa inchiriem o casa mai mare si am angajat o dadaca romanca pentru ca eu sa ma pot intoarce la munca.
Tot din lipsa de timp am mutat lucrurile importante pentru fetita si dadaca in noua casa mai putin ale noastre.Care urma sa le mutam acum,dupa sarbatori. 
In Anglia,dupa ce nasti se obisnuieste sa fii bombardat cu vizite de la protectia copilului si asistente medicale cu care am fost de acord si inteleg ca trebuie facute.
Problema este ca dupa ce am inceput munca bineinteles ca nu aveam cum sa fim acasa nici eu si nici concubinul meu.pana seara tarziu. 
Protectia copilului au facut vizite in data de 24 ajunul Craciunului iar eu si sotul meu eram la cumparaturi intr-un oras apropiat.Dadaca a deschis le-a aratat faptul ca fetita nu duce lipsa de nimic:lapte praf,pampers,jucarii pentru dezvoltarea copilului,tot tot ce e necesar pentru o crestere adecvata a copilului existau in casa mai putin hainele noastre si cateva lucruri care nu am apucat sa le mutam.
Pe data de 30.12 au aparut 2 doamne de la protectia copilului,si 5 sau 6 politisti.
Dadaca a sunat disperata,am ajuns in 15 min acasa si mi-au explicat ca Protectia copilului este ingrijorata pentru fetita noastra si ca trebuie sa o ia cu ei.
Nu au prezentat nici un act sau documente,sau ancheta care sa rezulte ca copilul trebuie luat de langa noi.Ceea ce au facut este ilegal din punctul meu de vedere.
Am intrebat unde duc copilul la care au raspuns ca nu ne poate spune nimic ca asa sunt procedurile.Au spus ca ea va fi dusa la un loc sigur dupa care mi-au cerut hainute,lapte praf si pampers.
Eu si sotul am conceput copilul din dragoste.Suntem parinti devotati.Nu avem probleme cu legea,nu am pus viata copilului in pericol niciodata.

Ce este de facut?

Ceea ce au facut se numeste rapire. copilul nu are cetatenie britanica”

Pentru mai multe detalii accesați forumul avocat.net

Related Articles

1 COMMENT

  1. Locuiesc in londra de 8 ani si nu mi-am permis nici o data, sa cer beneficii!!! Eu nu am de munca,eu fac showri pe strada si ami castig existenta de 8 ani din donatiile celor ce ami urmaresc showl!!! … Nu am cerut nici un ajutor britanicilor,pentru faptul ca nu am vrut ca sa injosesc Romania!!!….

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri