O româncă și-a pierdut cetățenia italiană după ce a înșelat o bătrână cu 40.000 de euro

O româncă a lăsat o bătrână din Italia fără toţi banii. A obţinut peste 40.000 de euro după ce a minţit-o: bătrâna i-a dat până şi banii de facturi

O româncă a reuşit să păcălească o bătrână din Italia să-i dea toţi banii. Pensionara, în vârstă de 82 de ani, ajunsese să nu aibă cu ce să-şi plătească facturile după ce i-a dat româncei toată agoniseala de-o viaţă.O româncă în vârstă de 49 de ani a convins o bătrână din provincia Ancona să-i dea peste 40.000 de euro.

Potrivit publicaţiei Affariitaliani, cele două s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe treptele unuei biserici din Falconara. Românca a început să-i povestească bătrânei că duce o viaţa grea şi că a trecut printr-o serie de drame.

Mai exact, românca a spus că şi-a pierdut toţi cei trei copii în decurs de cinci ani. Unul dintre copii i-ar fi murit în Olanda, într-un accident de maşină, iar ceilalţi doi, gemeni, au murit la cinci ani din cauza unor atacuri cerebrale. Înduioşată de povestea inventată a româncei, femeia din Italia i-a dat importante sume de bani pentru a plăti înmormântările celor trei copii. Românca a reuşit să obţină astfel peste 40.000 de euro.

Bătrâna s-a prins că ceva nu e în regulă în momentul în care a vrut să-şi plătească facturile şi a realizat că nu mai are niciun ban în cont. Atunci a anunţat poliţia. Autorităţile au mers pe firul poveştii până au ajuns la românca. Aşa au descoperit că acesta nu doar că nu ducea o viaţa grea, ci avea mai multe bunuri printre o maşina BMW X6, o dronă în valoare de 2.000 de euro, dar şi alte obiecte de valoare. Româncei i-a fost retrasă cetăţenia italiană, iar pe numele ei a fost deschis dosar penal.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri