Home » Români de pretutindeni » O tânără româncă a fost ucisă într-un parc de distracţii din Germania, după un accident cumplit

O tânără româncă a fost ucisă într-un parc de distracţii din Germania, după un accident cumplit

O tânără româncă în vârstă de 29 de ani a fost ucisă într-un parc de distracţii din Potsdam, Germania, după ce s-a urcat într-un carusel şi a fost aruncată câţiva metri, în urma unui accident cumplit a transmis publicația germană morgenpost.de.

Tragedia s-a produs duminică, 29 septembrie, într-un parc de distracţii din Potsdam, Germania, deschis cu ocazia Oktoberfest.

Victima cumplitului accident a fost identificată de autorităţi drept o tânără româncă, în vârstă de 29 de ani, din Satu Mare.

Tânăra era angajată a caruselului ‘Playball’, iar duminică seară, la un moment dat, după ce a pornit cursa, fata a fost aruncată aproximativ şase metri din carsul şi a suferit răni care au ucis-o pe loc.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, tânăra româncă nu a putut fi resuscitată.

Potrivit presei din Germania, autorităţile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, dar şi pentru verificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

După tragedie, parcul de distracţii din Potsdam a fost închis, însă va fi redeschis, cel mai probabil, în această după-amiază, cu excepţia caruselului care a ucis-o pe tânăra româncă.

loading...

Vezi și asta

Un bărbat şi o femeie morţi, sub TIR-ul unui şofer român care dormea în cabină, în Italia

Un bărbat şi o femeie au murit sub TIR-ul unui şofer român care dormea în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...