Home » Noutăți » VIDEO: Accident teribil în Italia. Un șofer a murit carbonizat, doi șoferi români de TIR au fost răniți și trei camioane au ars

VIDEO: Accident teribil în Italia. Un șofer a murit carbonizat, doi șoferi români de TIR au fost răniți și trei camioane au ars

Un şofer român de TIR a fost salvat din cabina în flăcări, în Italia, în ultima clipă. Un alt român e rănit, după ce trei camioane au fost distruse de foc, pe autostrada, luni 30 septembrie.

Infern pe autostrada A32, Torino-Frejus, în zona Bardonecchia, la km 72. Trei camioane şi un autoturism s-au cicnit, apoi a izbucnit focul. Un şofer de camion a murit carbonizat în cabină, alţi trei şoferi, dintre care doi români, după cum notează Cronaca Qui, fiind răniţi.

Accidentul s-a produs într-o porţiune de autostradă pe care se executau lucrări şi o bandă era blocată. Un şofer de camion a rulat cu viteză prea mare, a schimbat banda fără să se asigure şi a intrat într-un camion, proiectat ulterior într-un Alfa Romeo, apoi în alt TIR.

După impact, camioanele au luat foc. Şoferul din Alfa Romeo l-a salvat pe unul dintre şoferii români implicaţi, care a ajuns la spital cu arsuri severe şi alte răni, dar medicii spun că viaţa lui nu e în pericol. Românul a fost dus cu elicopterul la Torino cu arsuri pe 35% din corp, fractură deschisă de antebraţ şi fractură de femur. Al doilea român e şi el rănit, dar mult mai puţin grav.

Bărbatul care a decedat în cumplitul accident era din Frejus, Franța.

loading...

Vezi și asta

Născut în Botoșani, milionar în dolari la 21 ani! Printre clienţii săi sunt Selena Gomez şi Justin Bieber

Revista Capital i-a acordat lui Sebastian Dobrincu titlul de „Liderul generaţiei de mâine” la categoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...